joi, 6 octombrie 2011

CAMP SCOALA PENTRU LUPISORI






Intre 18 si 25 iulie a avut loc in Pildesticampusul scoala pentru viitori lideri laramura lupisorilor .Au participat cercetasi din : AMDPildesti,Sfânta Cruce Bacău, Hălauceşti, Brăila,Sfânul Francis deAssisi Târgovişte, SF Tereza Bucureşti, Sagna ,Prăjeşti,Valea Lupului. Formatorii campusului au fost Eliza Farcaş , Emanuela Dumea si Loredana Mart lideri din Pildesti ajutati pe partea spirituala de catre Fratele Jesus Sagredo şiPr. Alois Hîrja.
În fiecare zi am avut două sesiuni de teorie la care s-au adaugat aplicaţii practice. Cartea Junglei a fost alaturi de noi pe tot parcursul campusului deoarece este cadrul simbolic pentru ramura lupisorilor.
Ultima zi a fost deosebita deoarece am petrecuto in natura. Fr. Jesus ne-a explicat rolul pe care il avem noi si formarea caracterelor lupisorilor.Dupa tema pe care ne-a prezentato si explicato Fr. Jesus a urmat mult asteptatul examen pe care l-am trecut toti cu bine.
Cu toate ca programul a fost intens nu a lipsit voia buna ,jocurile , cantecele si spiritul cercetasesc pe tot parcursul campusului.























Realizat de: Ema Mirti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu